Outokummun seudun teollisuuskylä on kehitellyt yhdessä Collapick Companyn ja Arestechin kanssa AIKO-osarahoitteisessa (Pohjois-Karjalan maakuntaliitto) pilottiprojektissa soveltuvaa automatisoitua varausjärjestelmää kolmen etätyötilan varaamiseen ja käyttöön Outokummun yrityskeskukselle. Varausjärjestelmä ja bluetooth -lukko-ohjaus valmistuivat 20.4.2018.

Järjestelmän varauskalentereiden ja automaattisten ovien toiminnassa havaitsemistanne mahdollisista ongelmista voitte olla yhteydessä teollisuuskylän henkilökuntaan. Keräämme palautetta systeemin toiminnasta erityisesti ensimmäisten käyttökuukausien aikana.

Kokoustilavaraukset on myös siirretty järjestelmään.

Etätyötilat ovat varattavissa klo 7:30-17:00 aikavälillä. Yrityskeskuksen ulko-ovet menevät lukkoon klo 16:30, mutta sisältä pääsee ulos ilman kulkutunnisteita A-rapun ulko-oven kautta – käyttäjien on syytä huomioida poistuminen tiloista viimeistään klo 18:00.

Kokoustiloista 20 hengen neuvotteluhuone on varattavissa klo 7:30-20:00 aikavälillä, mutta kaikista klo 16:00 jälkeen alkavista varauksista on syytä kysyä Teollisuuskylän henkilökunnalta tiloihin pääsemiseksi tehtävistä järjestelyistä. Yrityskeskuksen ovet menevät edellä mainitusti klo 16:30 lukitukseen. Isomman kokoushuoneen eli auditorion (n. 70 henkilöä) varausaikataulu alustavasti klo 7:30-17:00.

Varausjärjestelmään pääsee tekemään varauksia Outokummun Teollisuuskylän etusivujen ylälaidassa olevan painikkeen kautta tai klikkaamalla oheisesta linkistä.