Outokummun seudun teollisuuskylä on kehitellyt yhdessä Collapick Companyn ja Arestechin kanssa AIKO-osarahoitteisessa (Pohjois-Karjalan maakuntaliitto) pilottiprojektissa soveltuvaa automatisoitua varausjärjestelmää kolmen etätyötilan varaamiseen ja käyttöön Outokummun yrityskeskukselle. Varausjärjestelmä ja bluetooth -lukko-ohjaus valmistuivat 20.4.2018.

Järjestelmän varauskalentereiden ja automaattisten ovien toiminnassa havaitsemistanne mahdollisista ongelmista voitte olla yhteydessä teollisuuskylän henkilökuntaan.

Myös Yrityskeskuksen kokoustilavaraukset on siirretty järjestelmään. Tällä hekellä etätyötiloja on 2 kpl käytössä – tiloissa on sähköpöytä, istuimet ja avoin wifi-verkko.

Etätyötilat ovat varattavissa klo 7:30-19:00 aikavälillä. Yrityskeskuksen ulko-ovet menevät lukkoon klo 16:30, mutta sisältä pääsee ulos ilman kulkutunnisteita A-rapun ulko-oven kautta – käyttäjien on syytä huomioida poistuminen tiloista viimeistään klo 19:00.

Kokoustiloista 20 hengen neuvotteluhuone on varattavissa klo 7:30-19:30 aikavälillä, mutta kaikista klo 14:30 jälkeen alkavista varauksista on syytä kysyä Teollisuuskylän henkilökunnalta tiloihin pääsemiseksi tehtävistä järjestelyistä (muutoin käynti tapahtuu Turulan ruokalan kautta sen aukioloaikoina). Yrityskeskuksen ovet menevät klo 16:30 lukkoon. Isomman kokoushuoneen eli auditorion (n. 70 henkilöä) varausaikataulu on klo 7:30-21:00 ja klo 16.30 jälkeen alkavista tilaisuuksista on sovittava erikseen teollisuuskylän henkilökunnan kanssa.

Varausjärjestelmään pääsee tekemään varauksia Outokummun Teollisuuskylän etusivujen ylälaidassa olevan painikkeen kautta tai klikkaamalla oheisesta linkistä.